Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling op de aangegeven datum bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13.00 uur worden gedaan, kunnen wij dezelfde dag nog uitleveren, mochten de producten niet voorradig zijn nemen wij contact met u op als het boeket te veel afwijkt. De overige producten zullen wij zo spoedig mogelijk verwerken en aanbieden bij de pakketbezorger.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten in Apeldoorn en Omgeving bedragen: 
€4,95; deze zullen onder onze eigen bezorgservice komen te vallen en worden vanuit de winkel verstuurd. 

De verzendkosten in Nederland bedragen: 
€6,95; de pakketten zullen wij vanuit de winkel leveren en via de pakketbezorger aanbieden. Boeketten en overige vers producten; zullen wij verzenden via onze verzendorganisatie Topbloemen en worden uitgeleverd door een plaatselijke bloemist. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, wij zullen de pakketten uitleveren via MyParcel een dochteronderneming van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.