Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling op de aangegeven datum bij u gewenste locatie af te leveren. Mochten bepaalde bloemsoorten  niet voorradig zijn en niet binnen de gewenste tijd te bestellen zijn, nemen wij contact met u op als het rouw boeket of rouwstuk te veel gaat afwijken.  De overige producten zoals los bestelde rouwlinten en of kaarten zullen wij zo spoedig mogelijk verwerken en aanbieden bij de pakketbezorger.

De verzendkosten in Apeldoorn en Omgeving bedragen: 
€4,95; deze zullen onder onze eigen bezorgservice komen te vallen en worden vanuit de werklocatie verstuurd. 

De verzendkosten in Nederland bedragen: 
€6,95; de pakketten zullen wij vanuit ons atelier leveren en via de pakketbezorger aanbieden.

Bloemstukken buiten Apeldoorn en onze eigen bezorgregio zullen wij aanbieden via onze verzendorganisatie; Troost in Bloemen en worden uitgeleverd door een plaatselijke bloemist. 

Voor de pakketpost verloopt de levering via de postbode of pakketbezorger van PostNL, wij zullen de pakketten uitleveren via MyParcel een dochteronderneming van PostNL. Op het moment dat wij het pakket hebben aangeboden krijgt u een track and tracecode op het aangegeven mailadres. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.