Elke week een vers boeket voor uw bedrijf of ontvangstruimte dat is bij ons geen probleem! We leveren op de aangegeven dag een boeket op een leenvaas zodat u geen omkijken heeft naar het boeket. Een abonnement kan op maat gemaakt worden aan de hand van de kleuren van uw bedrijf of ruimte maar je kan ook kiezen voor elke week variëren. Standaard leveren wij de abonnementen op de maandag uit, een nieuwe week moet je immers goed en fris beginnen!

Ook voor de particulieren hebben wij goed nieuws! We bieden abonnementsvormen aan die goed aansluiten bij de ontvanger! Kiest u bijvoorbeeld voor één van de  cadeauabonnementen, deze krijgt bij de eerste levering een GRATIS vaas en een handgeschreven boodschap met de uitleg wat het abonnement inhoud. Deze abonnementen leveren wij standaard uit op de vrijdag, een goed begin van het weekend lijkt ons!  Natuurlijk snappen wij dat niet iedereen op vrijdag het abonnement wil beginnen bijvoorbeeld i.v.m. een verjaardag, de eerste levering kan dan plaats vinden op de dag naar keuze. 

Wekelijkse, 2 wekelijkse en 4 wekelijkse abonnementen stoppen tot wederopzegging, dit kan wekelijks opgezegd worden, na opzegging halen wij nog eenmalig de leenvaas op en is het abonnement gestopt. Het cadeauabonnement word afgesloten voor een aangegeven periode en stopt automatisch na leveren van het laatste boeket. 

Staat uw gewenste abonnementsvorm er niet tussen of heeft u nog vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op!